Jawel!

Surprisestress in alle gezinnen met kinderen in de bovenbouw van de basisschool afgelopen weekend, toch nog een gedichtje, in de winkelcentra is het jinglebell en heilige nacht stille nacht, Sinterklaas komt toch nog fauteuilzitten voor de kinderen en die traditie zullen we potjandosie potverdorie in Nederland behouden maar we laten de winkelcentra wel hun gang gaan met hun kerstverlichting sinds september, en moeten we al nadenken over het kerstdiner maar wat doen we dan met moeder of vader of allebei (doorhalen wat niet van toepassing is) en de jaarcijfers moeten nog af maar ik miste de bus en toen ik voor het afleesapparaat stond deed-ie niet ploep in één keer maar twee keer bliebliep dus het saldo was te laag de chauffeur was chagrijnig dus ik moest volgens de regels uitstappen naar een oplaadpunt, wat een koud, nat weer, net een ontdooiende vrieskist,  maar ik stond te rood toen de volgende bus en een kaartje gekocht à raison van vier euries en ik vond gelukkig wel een zitplaats wilde lezen maar werd gebeld er staat water in de kruipruimte van ons huis en we hebben lekker gezellig naar het junior eurovisiesongfestival gekeken (is dat een bekentenis?), Nederland was best hartstikke leuk en goed en er staat altijd file op de Overtoom vanwege de verbouwing van het Van Gogh in de Hobbelenmaarstraat en o ja dat lijkt me leuk ik ga een biografie schrijven volgende keer meer, als ik uitgesnotterd ben want ik ben snotsnipverouden, Met Andere Woorden: welkom op mijn site. Jawel!

Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*